Zboží

Průmyslové značení je výhodné i pro domácnosti


Moderní laserová technologie proniká do mnoha oblastí průmyslu i do neprůmyslových oborů. Tyto technologie se využívají pro mnoho možností tisku nebo značení. Někdy je zapotřebí označit jen pár dílů nebo by se tiskárna využívala pouze sporadicky a pak by se nákup laseru jistě nevyplatil. Proto je vhodnějším řešením, nejen pro průmyslové značení, využít služeb odborníků.

  • Je to výhodné i z toho důvodu, že docela postačí, pokud nastíníte svou představu a k realizaci využijete zkušeností profesionálů.

průmyslové značení

Nejvíce využívanými technologiemi v této oblasti je značení laserem, mikroúderem a rytím. Možností je ale mnohem více a záleží jen na tom, pro jaké účely a v jakém rozsahu potřebujete využívat tisk či značení.

S termotransferovou technologií ušetříte náklady

Pro domácnost, kancelář, zdravotnictví i mnoho průmyslových oborů je výhodné využívat termotransferovou technologii tisku. Odpadají tak náklady za tonery nebo inkousty.

  • Jednou z možností jsou tiskárny Brother P-Touch, které jsou kompatibilní s TZe páskami.
    • TZe pásky jsou vyrobené patentovanou technologií laminování.

tiskárna
Zalaminováním máte jistotu, že budou štítky vysoce odolné v jakýchkoliv podmínkách.Text na nich zůstává stále čitelný i poté, co se dostanou do styku s chemikáliemi nebo jsou po delší dobu vystavené slunečnímu záření. Tiskárny samolepících štítků Brother jsou rychlým a jednoduchým řešením pro možnost uspořádat si dokumenty a zajistit si tak přehlednost v kanceláři i v domácnosti. Tyto tiskárny štítků jsou vhodné i pro nízký objem tisku. Což znamená, že se vyplatí i při tisku méně nežli sto štítků denně.

  • Vybírat můžete i podle dalších kritérií.
  • Některé tiskárny jsou určené pouze pro jednobarevný tisk a některé jsou disponované k tisku barevnému.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup