Zboží

Přikrývky s bonusem


V současné době se polštáře, přikrývky nebo také peřiny vyrábějí z mnoha druhů materiálů. Je tedy možné vybrat si přesně to pravé, co vám bude vyhovovat. A to jak ze zdravotního hlediska, tak i například s ohledem na roční období. Jednou z možností jsou prošívané přikrývky, které obsahují termicky pojené duté vlákno.

kinga-cichewicz-kqDEH7M2tGk-unsplash

  • Přikrývky jsou prošívané do elipsovitého vzoru, díky kterému je zajištěno dostatečné upevnění náplně.
  • Okraje jsou olemovány stuhou, která upevní duté vlákno i na okrajích.

Přikrývky se také dají rozdělit podle toho, v jakém ročním období je budete využívat. Letní přikrývky budou příjemné i v horkých letních nocích, kdy chceme být sice přikryti, ale nepotřebujeme kumulovat teplo.

  • Pro letní období je vhodná kupříkladu přikrývka AntiStress, u níž je povrchový materiál tvořen 100 % polyesterem s vetkanými jemnými karbonovými vlákny.
    • Právě karbonové vlákno má pozitivní vliv na uvolnění napětí a přispívá tak ke klidnému a ničím nerušenému spánku.
    • Tyto přikrývky jsou vhodné i pro alergiky.

Přikrývky s Aloe vera mohou pomoci léčit

Velice oblíbené jsou také přikrývky francouzského typu, které obsahují výtažky Aloe vera. Aloe vera působí velice příznivě na lidskou pokožku a má také schopnost zmírňovat bolesti kloubů a svalů.

vladislav-muslakov-CwIU33KGToc-unsplash

  • Je to tedy přikrývka vhodná nejen pro běžného spáče, ale také pro člověka, který vykonává těžkou fyzickou práci anebo pro dlouhodobě ležícího pacienta.

Další pozitivní vlastností této vysoce kvalitní přikrývky je také to, že je vhodná i pro alergiky a citlivé osoby. Problém není ani s údržbou. Přikrývky není nutné vozit do prádelny nebo čistírny. Stačí je vyprat v běžné automatické pračce do teploty 95 °C. Poté je možné usušení v bubnové sušičce za snížené teploty.

  • Při výběru přikrývky bychom měli tedy přihlížet ke všem parametrům a vybírat skutečně na míru podle našich představ a dispozic.
  • Jen tak budeme mít zaručený klidný a kvalitní odpočinek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup