JednÃm ze zásadnÃch požadavků na kvalitu služeb a hygienu v gastronomických provozech je i Äistota veÅ¡kerého nádobÃ
. To je velmi důležité. VÅ¡ichni si ale dovedeme pÅ™edstavit, jak obtÞné ale mytà tak velkého množstvà nádobà je. OvÅ¡em nenà to jen otázka nároÄnosti, ale i otázka spotÅ™eby mycÃch prostÅ™edků, vody a energie. Do jisté mÃry tedy i problematika ekologického charakteru.Máte tedy dvÄ› možnosti, buÄ budete dÄ›lat vÅ¡e po staru, jako dosud, nebo pro svoji provozovnu využijete zcela nový a unikátnà systém mytà nádobà .
Tento patentovaný systém umožňuje dvojitý finálnà oplach s menÅ¡Ã spotÅ™ebou vody. To je naprostá novinka u profesionálnÃch myÄek nádobÃ. S nižšà spotÅ™ebou vody tak uÅ¡etÅ™Ãte nejen onu vodu, ale tÃm i finanÄnà prostÅ™edky za jejà spotÅ™ebu, která je v gastronomickém provozu vÃce než velká. Dále vÅ¡ak uÅ¡etÅ™Ãte nemalé Äástky i za ohÅ™ev vody.
Tajemstvà dvojitého oplachu
Jak tedy celý systém vlastÄ› funguje, ptáte se? Tajemstvà tkvà v oplachu. Ve struÄnosti:
· V prvnà fázi oplachu je použita voda z mycà fáze.
· Ve druhé fázi oplachu je využita Äistá voda ohřátá na 85°C – 90°C, ta vÅ¡ak nejde do kanalizace, ale je sbÃrána pro dalÅ¡Ã mytÃ.
NázornÄ› tedy vidÃte, že Å¡etÅ™Ãte vodu, ohÅ™ev i chemické prostÅ™edky pro mytà nádobà a to už se vyplatÃ.
Konec pÅ™edmývánà a horám Å¡pinavého nádobÃ
S tÃmto novým patentovaným systém nemusÃte nic složitÄ› pÅ™edmývat. Už žádné dÅ™ezy a hory Å¡pinavého nádobÃ. Odpadne mnoho ruÄnà práce a vy se budete moci v klidu soustÅ™edit na důležitÄ›jšà úkoly. Vždy vÅ¡ak budete mÃt jistotu, že veÅ¡keré nádobà bude Å¡etrnÄ›, ale dokonale umyté a Äisté.
Přánà každého zákaznÃka totiž je vynikajÃcà pokrm podávaný na dokonale Äistém nádobÃ. Investujte tedy do nového systému mytà nádobà a vždy budete mÃt o spokojené zákaznÃky postaráno, navÃc s vÄ›domÃm, že Å¡etÅ™Ãte pÅ™Ãrodu i své finance.